Catalana Occidente - Pymes

 Assistència informàtica online

Comptem amb un equip de tècnics especialistes

 Servei online. Dilluns a Diumenge 9.00-21.00

Solucionem els problemes en els teus dispositius tecnològics

Assistència informàtica online

Els nostres tècnics resoldran les teves consultes i incidències relacionades amb l’ús d’ordinadors i dispositius mòbils (Smartphone, Tablet).
Assistència màxim de 3 ordinadors de treball per empresa, perifèrics i 1 servidor.

Accés per rebre assistència

 

Revisió informàtica anual

Per ser assegurat d’ Assegurances Catalana Occident disposes d’una revisió anual del teu equip informàtic de manera totalment gratuïta. Comprovarem remotament l’estat del teu PC o MAC i remetrem un informe de “salut digital”.

Demana una revisió

 

Geolocalizació i bloqueig de smartphone

Aquest servei no només et permet localitzar els teus dispositius mòbils davant una pèrdua o furt, sinó que a més et permet bloquejar-ho a distància o esborrar les seves dades per evitar el seu ús indegut.

Localitzar Smartphone

 

Còpia de seguretat

El Servei de “Còpia de seguretat” permet fer còpies de seguretat de la informació del teu ordinador en servidors allotjats en un centre de processament de dades.

Servei Còpia de Seguretat

 
 

Assessorament i suport en la compra i post-venda

T’ajudarem en la teva decisió abans de comprar un dispositiu tecnològic en base al teu perfil d’usuari i d’ús, i quan el tinguis t’ajudarem resolent els teus dubtes sobre el funcionament.

Vull assessorament

 

Contacta amb nosaltres

  • Accés servei xat: Pots contactar amb nosaltres a través del nostre accés via xat des del següent enllaç: Accés al servei
  • Accés servei telefònic: Pots contactar amb nosaltres a través del nostre accés telefònic a través del següent telèfon:
    93 396 10 62